dimecres, 9 d’octubre del 2013

ANDRÉS CARNE DE RES.
CHIA. COLÒMBIA.
2004

 Andrés Carne de Res és un famosíssim restaurant situat a Chia, a 20 Km de Bogotà, 
on tota la proposta és pur espectacle. 
El local carregat d'al·legories i mils d'objectes inversemblants penjats als sostres i parets 
–des d'imatges religioses fins a mascares de carnaval– 
configuren una posada en escena del més pur estil kitsch combinat amb un autèntic aroma crioll.

Aquest mega restaurant, insígnia de Colòmbia, amb els seus 2.000 m2 i més de tres-centes cinquanta taules acull dia darrere dia
 més de 3.000 persones entre turistes i colombians el que el fa únic al món, on es pot començarmenjant especialitats colombianes
i acabar ballant al ritme del ballenato...

Andrés Jaramillo el va fundar l'any 1982 i s'ha convertit en un referent internacional 
en la restauració colombiana amb una carta extensíssima i on serveixen unes carns exquisides. 
També la mateixa carta-menú és un veritable poema...

El més excéntric, barroc i fascinant restaurant que mai he visitat.





















































PER TORNAR AL MENÚ PRINCIPAL:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada